Club Tennis Taula Torelló

Qui som?

El Club tennis taula Torelló es va fundar el 1983 i ara ens podeu trobar al carrer Artesans núm. 5 de Torelló (antic institut FP). Actualment comptem amb més de cinquanta socis. Competim amb un equip a la primera divisió nacional i en l’àmbit federatiu amb dos equips a 2a provincial (A i B) i un equip a 3a (B), a més a més de tenir un equip participant en el Tennis Taula intercomarcal d’Osona. El club té activitat de dilluns a divendres, en grups de matins i tardes, i competició els caps de setmana.

Horaris

Horaridillunsdimartsdimecresdijousdivendresdissabtediumenge
8:30-10:30tecnificació matinstecnificació matins
10:00-13:00Grup ParkinsonOSONAMENTComp. Provincial
17:00-19:00Tecnificació inf-juvTecnificació JuvIniciacióTecnificació juv.IniciacióComp. Nacional
19:00-21:00VeteransTecnificació adultsVeteransTecnificació adultsMitxte – TTI

Als matins, tenim un grup de tecnificació de competició (horari i dia variable). Els dilluns tenim un grup format aquest any de jugadors afectats per la malaltia de Parkinson i altres malalties que afecten a la mobilitat i els divendres ve un grup de OSONAMENT (afectats per problemes de salut mental).

Totes les tardes de la setmana tenim grups de tecnificació. A primera hora de la tarda (de 17:00 a 19:00) tenim el grup dels més joves, en grups de tecnificació (dilluns, dimarts i dijous) i iniciació (dimecres i divendres). El segon torn de tarda (19:00-21:00) està reservat als grups d’adults. El grup de jugadors veterans ve a entrenar dilluns i dimecres. Dimarts i dijous venen a entrenar els jugadors dels equips de competició i els divendres és horari compartit d’entrenament i competició del Tennis Taula Intercomarcal (TTI).